Sodelovanja

ROKOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

Pojetje Fizio-špot, terapevtske masaže uspešno sodeljuje z Rokometno zvezo Slovenije. Naš terapevt Žan Rant Roos je stalni član strokovnega odbora članske rokometne reprezentance Slovenije, od decembra 2013. V tem obdobju se je z reprezentanco udeležil Svetovnega prvenstva v Katarju 2015, Evropskega prvenstva na Poljskem 2016, Olimpijskih iger v Riu 2016 in Svetovnega prvenstva v Francji 2017, kjer so osvojili bronato medaljo.

Kontakt:

Rokometna zveza Slovenije

Leskoškova 9e

1000 LJUBLJANA

www.rokometna-zveza.si/

NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

Podjetje Fizio-šport, terapevtske masaže, s svojim terapevtom Žanom Rant Roos od jeseni 2013 sodeluje tudi z Nogometno zvezo Slovenije.

Nogometna zveza Slovenije je organizacija, ki že 90 let bdi nad slovenskim nogometom.

Med poslanstva NZS namreč sodi skrb za razvoj in širjenje nogometa v Sloveniji, izobraževanje nogometašev, sodnikov, trenerjev in ostalih strokovnih delavcev, pa sodelovanje z vsemi organi in organizacijami, ki lahko prispevajo k razvoju športa in nogometa, spodbujanje nogometne igre v duhu fair playa, preprečevanje vseh oblik nedovoljene diskriminacije.

NZS bedi in skrbi za našo člansko reprezentanco, prav tako pa tudi za vse selekcije mlajših reprezentanc. Delo maserja pri reprezentanci U16 je NZS zaupala našemu terapevtu Žanu Rant Roos.

Kontakt:

Nogometna zveza Slovenije

Brnčičeva 41 g

1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija

www.nzs.si/

NOGOMETNI KLUB NK OLIMPIJA

Podjetje Fizio-šport, terapevtske masaže je 1.8.2014 podpisalo pogodbo o poslovnem sodelovanju z nogometnim klubom NK Olimpija iz Ljubljane.

Zgodovina nogometnega kluba Olimpija je dolga in bogata, v svoji izhodiščih pa močno povezana s formalnim oblikovanjem nogometa v Ljubljani in v Sloveniji nasploh. Letnica 1911 predstavlja začetni mejnik in simbolično leto, ko so se v Ljubljani začeli oblikovati prvi nogometni klubi. Člansko moštvo NK Olimpije od sezone 2010/11 domače tekme igra na stadionu Stožice, najsodobnejšem nogometnem objektu v Sloveniji.

Kontakt:

Nogometno moštvo d.o.o.

Dvorakova 3

1000 Ljubljana

www.nkolimpija.si

ROKOMETNO DRUŠTVO ALPLES, ŽELEZNIKI

Podjetje Fizio-šport, terapevtske masaže sodeluje tudi z uspešnim rokometnim klubom iz Železnikov RD Alples.
Rokometno društvo Alples Železniki v ligaških tekmovanjih nastopa z ekipami članov, mladincev, kadetov, starejših dečkov, mlajših dečkov A & B, mini rokometa in deklet.  S tem ohranja položaj vodilnega društva s področja tekmovalnega športa glede množičnosti v Občini Železniki.

Kontakt:

Rokometno društvo Alples Železniki

Češnjica 54

4228 Železniki

www.rdalples-drustvo.si

ROKOMETNO DRUŠTVO RD LOKA 2012

Podjetje Fizio-šport, terapevtske masaže je sodelovalo z društvom  RD LOKA 2012 od ustanovitve do 2014.

Rokometno društvo Loka 2012 je bilo ustanovljeno v januarju leta 2012, z namenom nadaljevati izjemno upešno, več kot 50-letno tradicijo rokometa v Škofji Loki. RD Loka je s tekmovanjem v članski ligi pod okriljem Rokometne zveze Slovenije pričela v 2. državni rokometni ligi. Mlajše generacije pa preizkušajo  svoje znanje v vseh tekmovalnih kategorijah:mladinci, kadeti, starejši dečki A in B, mlajši dečki A in B.

Članski ekipi RD Loka 2012 se je, po dveh več kot uspešnih sezonah, uspelo  uvrstiti v najvišjo slovensko rokometno ligo.

Kontakt:

Rokometno društvo Loka 2012

Podlubnik 1b

4220 Škofja Loka

www.rdloka.si