,

SMREKOVIT smrekova krema Smrekovit 365 120 ml

7,20 

Nepogrešljiv izdelek za lajšanje različnih težav.

Kategoriji: ,

Smrekova krema Smrekovit 365 je krema iz smrekove smole , ki je popolnoma naravna. 100% sestavin je naravnih, 30% pa pridelanih iz ekološkega kmetijstva. Ima BIO in VEGAN certifikat. Ker Smrekova krema Smrekovit 365 ni mastna, se zlahka vpije v kožo, zato še močneje deluje.

Mnogi učinki smole iglavcev so ljudem že dobro poznani, prav tako pa jih potrjujejo izkušnje naših strank. Smola neguje kožo površinsko in globinsko, ji pomaga krepiti obrambni mehanizem ter spodbuja prekrvavitev.

Na voljo je v 120 mL aluminijasti tubi.

SESTAVINE

smrekova smola v popolnoma naravni kremni podlagi iz vode, naravnih olj, etanola in eteričnih olj.

(voda, sončnično olje*, alkohol, smola iglavcev, ceteril alkohol*, gliceril stearat*, ksantan guma* (*kljub čudnim imenom so vse naštete sestavine popolnoma naravne in rastlinskega izvora), eterično olje bora, bučno olje)

*iz ekološke pridelave

OPOZORILA

  • smrekova smola v redkih primerih povzroči alergično reakcijo kože
  • hlajenje z ledom izniči učinke smrekove smole

UPORABA

Smrekovo mazilo Smrekovit 365 večkrat dnevno v tankem sloju nanesite na željeni del kože. Ker je izdelano na maščobni osnovi, ga lahko uporabljate tudi za masažo.

CERTIFIKATI

  • BIO certifikat (naravna kozmetika z bio sestavinami)
  • VEGAN certifikat (vse sestavine so rastlinskega izvora, niso preizkušane na živalih, niti se za njihovo pridobivanje ne izkorišča živali)

Oba certifikata z rednimi kotrolami preverja Inštitut za certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor.