O nas

SODELOVANJA

Rokometna zveza Slovenije

Podjetje Fizio šport, manualne obravnave uspešno sodeluje z Rokometno reprezentanco Slovenije. Naš terapevt Žan Rant Roos je stalni član strokovnega odbora članske rokometne reprezentance Slovenije od decembra 2013. V tem obdobju se je z reprezentanco udeležil:

- SP Katar 2015
- EP Poljska 2016
- OI Rio 2016
- SP Francija 2017 (osvojeno 3. mesto)
- EP Hrvaška 2018
- SP Danska, Nemčija 2019
- EP Hrvaška 2020
- SP Egipt 2021

Kontakt:
RZ Slovenije, Leskovškova 9e, Ljubljana, www.okometna-zveza.si

Nogometna zveza Slovenije

Podjetje Fizio šport, manualne obravnave s svojim terapevtom Žanom Rantom Roosom od jeseni 2013 sodeluje tudi z Nogometno zvezo Slovenije.
Nogometna zveza Slovenije je organizacija, ki že 90 let bdi nad slovenskim nogometom. Med poslanstva NZS namreč sodi skrb za razvoj in širjenje nogometa v Sloveniji, izobraževanje nogometašev, sodnikov, trenerjev in ostalih strokovnih delavcev ter sodelovanje z vsemi organi in organizacijami, ki lahko prispevajo k razvoju športa in nogometa, spodbujanje nogometne igre v duhu fair playa, preprečevanje vseh oblik nedovoljene diskriminacije.
NZS skrbi in bedi nad našo člansko reprezentanco, prav tako pa tud nad vsemi selekcijami mlajših reprezentanc. Delo terapevta pri reprezentanci U16 je NZS zaupala našemu terapevt Žanu Rantu Roosu jeseni 2013. Od takrat se je Žan udeležil več akcij v mlajših reprezentancah.
Od leta 2018 pa je Žan postal terapevt v članski reprezentanci Slovenije in od takrat dela v ekipi terapevtov pod vodstvom selektorja Matjaža ...

Kontakt:
NZS, Predoslje 40a, Kranj, www.nzs.si

Rokometno društvo Alples Železniki

Podjetje Fizio šport, manualne obravnave sodeluje tudi z uspešnim rokometnim klubom iz Železnikov RD Alples.

Rokometno društvo Alples Železniki v ligaških tekmovanjih nastopa z ekipami članov, mladincev, kadetov, starejših dečkov, mlajših dečkov A & B, mini rokometa in deklet. S tem ohranja položaj vodilnega društva s področja tekmovalenga športa glede množičnosti v občini Železniki.

Kontakt:
RD Alples Železniki, Češnjica 54, Železniki, www.rdalples-drustvo.si

Športniki v Fizio-športu:

Teja Oblak

košarkarica

Nik Omladič

nogometaš

Dino Hotić

nogometaš

Jan Oblak

nogometni vratar

Primož Prošt

rokometaš

Marko Bezjak

rokometaš

Darko Cingesar

rokometaš

Nadgrajujemo svoje znanje.

V Fizio-športu se zavedamo, kako pomembno je, da konstantno nadgrajujemo kvalitetno obravnavo strank in naših storitev, zato dajemo velik poudarek izobraževanju in napredovanju. Za vpogled v licence, certifikate in diplome, klinite tukaj.  

Za termin svetovanja sledite spodnji povezavi.

Veselimo se, da vas spoznamo in poiščemo rešitev za vaše težave.